Echt Haar Kliniek brochure aanvragen

Wij van Mooi Echt Haar hebben voor u een uitgebreide brochure samengesteld. De 31 pagina tellende brochure legt u tot in detail uit wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot oplossingen van uw haarproblemen. U kunt in onze brochure uitgebreid lezen over de ervaringen die verschillende klanten bij ons hebben gehad. Zij vertellen u het verhaal van begin tot eind en geven u daarbij een idee van hoe ingrijpend de oplossing van Mooi Echt Haar is geweest op hun leven. Deze klanten kent u misschien zelfs van de TV programma’s BeautyPlus en Dit Is Mijn Lijf op RTL 4 waar Mooi Echt Haar voor hen na tijden van onzekerheid en schaamte een einde maakte aan hun haarproblemen.

De brochure bevat voor u ook het financiële plaatje. U kunt via uw zorgverzekering en de belastingdienst namelijk een vergoeding krijgen waardoor een groot gedeelte van de kosten af kunnen vallen.

De Echt Haar Kliniek Brochure

Het regelen van de aanvraag voor onze gratis en vrijblijvende brochure is erg simpel. U vult op deze pagina het Brochure aanvraagformulier in en drukt daarna op verzonden. Controleer voor het verzend even of u de door u ingevulde gegevens correct zijn. Hierna hoeft u verder niets meer te doen. De brochure wordt in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog verzonden. De levertijd ligt rond de 1 tot 3 dagen. De door u ingevulde informatie blijft geheim en zal nooit getoond worden aan derden.

Uw voordelen op een rij:
 • Deskundig, Passend Advies
 • Unieke haarwerken
 • Voor iedereen geschikt!
 • Uw privacy is veilig bij ons
 • ISO-9001 Gecertificeerd
 • Haarwerken op maat

Vraag een brochure aan

Wanneer u een specifieke vraag heeft dan raden wij u aan om via de contactpagina op deze website direct contact met ons op te nemen. Wij zullen u vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. De reactietijd van Mooi Echt Haar is ongeveer een werkdag.

  Voornaam* Achternaam*
  Emailadres* Telefoonnummer*
  Adres*
  Postcode* Plaats*
  Uw wensen of vragen
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.