Haarwerken voor Mannen

Het is een normale bijkomstigheid dat een man bij het ouder worden te maken krijg met inhammen en haaruitval. Alopecia Androgenetica is een is een vorm van haaruitval die erfelijk bepaald wordt en vaak voorkomt bij mannen. Deze veel voorkomende vorm van kaalheid zorgt ervoor dat het haar in een rap tempo uitvalt en heeft zelfs complete kaalheid als gevolg en is daarmee voor mannen erg vervelend. Het vinden van een gepaste oplossing voor dit vaak voorkomende haarprobleem is lastig. Haarwerken voor mannen bieden u dan de perfecte oplossing!

Oorzaken haaruitval

Simpelweg ouderdom is bij de meeste mannen de voornaamste oorzaak van haaruitval. Vrijwel iedere man krijgt hier vroeg of laat mee te maken met uitvallend of dunner wordend haar. Dit terwijl vrouwen over het algemeen minder last van hebben haaruitval. Dat mannen vaker last krijgen van haaruitval heeft te maken met een verhoogd DHT gehalte. DHT wordt gemaakt door testosteron waar mannen natuurlijk meer van hebben dan vrouwen. Hiermee is het dus logisch dat mannen meer last hebben van haaruitval dan vrouwen.

Oplossingen bij haaruitval

Er zijn veel mogelijke oplossingen voor haaruitval. Maar wanneer u opzoek bent naar een effectieve en permanente oplossing dan kiest u voor een haarwerk van Echt Haar Kliniek. De haarwerken van Echt Haar Kliniek is een risicoloze behandeling en geheel vrij van pijn. Het resultaat is niet van echt te onderscheiden.

Wij bieden ook haarwerken voor vrouwen aan.

Unieke haarwerken voor mannen

De methodes van Echt Haar Kliniek zijn uniek en zijn door ons zelf ontwikkeld. Een van onze vooraanstaande methodes is een techniek waarbij wij een flinterdunne laag ontwikkelen die op de hoofdhuid wordt geplaatst en fungeert als tweede huid. Vervolgens wordt er op deze huid een voor een nieuwe haren op deze huid geïnjecteerd. Omdat deze haarwerk op een speciale manier aan uw hoofdhuid wordt vastgemaakt zult u in tegenstelling tot bij een pruik of toupet geen last van een broeierige hoofdhuid. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken of de haarwerk wel goed zit tijdens activiteiten die uw haar op de proef stellen zoals zwemmen, sporten en fietsen. De reconstructie zorgt ervoor dat uw haar niet van echt te onderscheiden is en is met veel comfort te dragen.
Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*