Haaruitval

Maakt u zich zorgen om uw haarverlies en de kale plekken die u er aan over houdt? Heeft u al van alles geprobeerd maar heeft u geen idee hoe het komt dat uw haar uitvalt? Er zijn veel verschillende oorzaken voor haaruitval biedt Echt Haar Kliniek altijd een oplossing voor uw haarprobleem. U kunt via onze website een gratis en vrijblijvend consult aanvragen. U kunt voor het consult langskomen op een van onze vestigingen maar u kunt ook een telefonisch consult aanvragen. U vult hiervoor op onze Consultpagina uw gegevens in en geeft daarbij een zo compleet mogelijke uitleg van de situatie. Zo is het voor ons handig om vooraf te weten of u weet wat de oorzaak is van uw haaruitval, hoelang u hier al last van heeft, etc. Aan de hand van deze informatie kunnen wij vooraf een van onze specialisten selecteren die u bij het proces kan begeleiden.

Echt Haar Kliniek Informatie

Haaruitval hoeft niet per se een ziekte/aandoening te zijn. Iedereen verliest en krijgt ongeveer honderd haren per dag. Het terug groeien van nieuwe haren neemt op een gegeven moment geleidelijk af naarmate de leeftijd vordert. Bij sommige mensen komt het voor dat dit proces sterk versnelt en is er sprake van een haaraandoening.

Oorzaken

Er zijn drie zeer bekende oorzaken. Wij geven hieronder een uitleg van de drie meest voorkomende redenen voor haaruitval in Nederland.

Lichamelijk

Uit onderzoek is gebleken dat haaruitval ligt aan een balansverstoring tussen testosteron en de actieve stof dihydrotestosteron(DHT). Bij een hogere aanmaak van DHT wordt de haargroei afgeremd.

Externe oorzaken

Er wordt vaak gedacht dat externe factoren de haaruitval beïnvloeden. Dit is vaak niet het geval. Alleen voeding kan een externe factor zijn die de haaruitval beïnvloedt. Er moet dan sprake zijn van een zeer eenzijdige voeding waardoor essentiële bouwstoffen en vitamines in het lichaam ontbreken.

Overige oorzaken

Naast een teveel aan DHT zijn er nog een aantal andere oorzaken van haaruitval. Deze oorzaken zijn haarziekten, stress, chemokuren en bestralingen. Wilt u weten hoe deze specifieke gevallen u kunnen beïnvloeden? Neem dan contact op voor een uitgebreid advies.

Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*