Haarwerken voor Vrouwen

Het haar vormt voor vrouwen een belangrijk onderdeel van het uiterlijk. Dunner wordend haar, kale plekken en verergerde haaruitval leiden al snel tot grote mate van stress. Deze stress doet zich vaak op omdat veel vrouwen zich schamen voor hun haarproblemen. Deze schaamte gaat gepaard met onzekerheid op plekken zoals de werkvloer en in openbare ruimtes. Ongeacht of de oorzaak van het haarprobleem een verstoring in het lichaam is of een externe factor de boosdoener is, een haarwerk van Echt Haar Kliniek is voor de de definitieve oplossing.

Laat de definitieve oplossing voor uw haarprobleem niet langer wachten en vraag direct een consult aan bij Echt Haar Kliniek! U heeft bij ons de keuze uit een consult in een telefonisch gesprek of een consult op locatie. Beide consulten zijn gratis en vrijblijvend en tevens op een door u gekozen tijd. Onze specialist neemt uitgebreid de tijd voor zorgvuldige analyse van uw medische toestand en baseert daarop een persoonlijk advies.

Uiteraard zijn wij discreet en bieden u onze volledige deskundige begeleiding. Zo wordt u van het begin tot het einde van uw behandeling stap voor stap door het proces heen geholpen door uw persoonlijke begeleider.

De Oplossing: Haarwerken voor Vrouwen

Wij van Echt Haar Kliniek bieden oplossingen voor uiteenlopende haarproblemen:

 1. Haarwerk voor meer haarvolume
 2. Haarwerk met een gaassysteem
 3. Haarwerk op een tweede huid

Wilt u weten hoe onze haarwerken op u van toepassing zouden zijn? Neem contact met ons op en wij geven u een uitgebreide uitleg!

Hoe wordt de pruik bevestigd?

De haaraanvullingen en haarwerken van Echt Haar Kliniek kunnen op twee manieren worden bevestigd. U heeft bij ons de keuze uit de flexibele en de vaste bevestigingsmethode. Bij de flexibele bevestigingsmethode wordt het haar vastgemaakt met behulp van clips of medicinale tape. Bij de vaste bevestigingsmethode wordt er gebruik gemaakt van medicinale lijm om voor een vaste en permanente bevestiging te zorgen.

Wij bieden tevens ook haarwerken voor mannen aan.

Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*