Haaroplossingen van Echt Haar Kliniek

Als u last heeft van kaalheid, dunner wordend haar of haaruitval zijn er verschillende oplossingen te bedenken om hier iets aan te doen. U kunt ervoor kiezen om een pruik of toupet te gaan dragen, of u kunt diverse haargroeimiddelen gebruiken. Maar Echt Haar Kliniek komt met een beter alternatief voor uw haarprobleem, namelijk een haarwerk. De voor en nadelen van alle mogelijke haaroplossingen zijn hieronder voor u uitgelegd.

Pruiken

Wanneer u last heeft van ernstige kaalheid kan een pruik een oplossing zijn. Een pruik is eigenlijk een nep kapsel dat u op uw hoofd plaatst. Door de pruik lijkt het alsof u al uw haar nog gewoon heeft. Een pruik heeft als nadeel dat het bestaat uit nephaar waardoor het er minder goed uitziet en minder fijn dan echt haar aanvoelt. Hierbij komt ook dat een pruik warm kan worden en dat er daardoor een broeierig effect ontstaat. Na dit broeierige effect ontstaat er vaak een continue jeuk op de hoofdhuid. Ook moet er bij een pruik vaak op gelet worden dat deze goed blijft zitten.

Toupets

Wanneer u last heeft van kaalheid op slechtst een gedeelte van uw hoofd kunt u ervoor kiezen om een toupet te dragen. Het is in veel gevallen slechts een kwestie van tijd voordat men van een toupet moet overstappen naar een pruik. Bij een toupet komen grotendeels dezelfde nadelen voor als bij een pruik.

Haargroeimiddelen

De reclames op TV en het internet kent u misschien wel, de shampoos en cremes met  beloftes over volle bossen haar na slechts een aantal keer smeren. In de werkelijkheid werken deze haargroeimiddelen eigenlijk amper. Er zijn inmiddels een aantal middelen aangetoond die effect kunnen hebben. maar dit hangt naast het middel ook nog compleet af van de persoon die het gebruikt. Hiernaast is de werking van het middel überhaupt vaak miniem.

Echt Haar Kliniek Haaroplossingen

Met de haaroplossing van Echt Haar Kliniek krijgt u een volle bos echt haar zonder de nadelen van een pruik of toupet. Ook geniet u bij de haarwerk van de zekerheid dat deze oplossing gegarandeerd werkt (in tegenstelling tot de haargroeimiddelen).

Doordat ons gespecialiseerde team een exacte reconstructie maakt van uw haar krijgt u door onze haaroplossing uw eigen haar eigenlijk weer terug.

U bent benieuwd naar de mogelijke haaroplossingen? Wij hebben een geruststelling voor u: zowel mannen, als vrouwen kunnen gebruik maken van onze behandeling. U kunt een brochure aanvragen, maar heeft u liever een een-op-een gesprek, dan kunt u een consult aanvragen.

Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*