Echt Haar Kliniek

Echt Haar Kliniek is al meer dan 15 jaar de specialist als het gaat om het oplossen van haarproblemen. Wanneer u opzoek bent naar een permanente en doeltreffende oplossing voor uw haarproblemen dan bent u voor een complete behandeling bij Echt Haar Kliniek aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben steeds meer mensen met haarproblemen hun weg naar ons kunnen vinden waardoor inmiddels zijn uitgegroeid tot de meest vooraanstaande kliniek op het gebied van haarbehandelingen in Nederland.

Bij Echt Haar Kliniek begrijpen we heel goed hoe vervelend het is om haar te verliezen, om wat voor reden dan ook. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit u wellicht een beetje onzeker maakt. Haar-reconstructie geeft u uw zelfvertrouwen terug door middel van onze natuurlijke haarwerken.

Gespecialiseerd in het reconstrueren van haar

Echt Haar Kliniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van haar reconstructies voor zowel mannen als vrouwen. Wij werken met een groot team dat bestaat uit absolute vakmensen met een passie voor het vak. De kennis van onze werknemers loopt uiteen van gespecialiseerde kappers tot deskundige haarspecialisten met een medische achtergrond. Omdat ons team bestaat uit medewerkers met verschillende achtergronden kunnen wij onze klanten een compleet advies geven waarbij er geen mogelijkheden zijn die onbesproken blijven.

De werkwijze van Echt Haar Kliniek

Bij een haarreconstructie wordt er door middel van een specifieke methode het haar aangepast en veranderd naar een gewenst model. Aan de hand van onze analyse kunnen wij voor u de mogelijkheden voor uw kapsel samenstellen waarna u een keuze maakt. Wij bieden u verschillende mogelijkheden qua krulling, lengte en kleur. Dit om ervoor te zorgen dat het niet van uw eigen haar te onderscheiden is. Door onze zorgvuldige haarreconstructie methodes zal het nieuwe haar identiek zijn aan uw eigen haar.

Wij werken met verschillende methodes. Sommige van onze methodes zijn uniek omdat wij deze zelf ontworpen hebben. Zo beschikken wij over een methode waarmee wij haarwerken kunnen produceren met een dunne lucht en vocht doorlatende laag. De laag kunt u zien als een tweede huid. Hierna injecteren wij het nieuwe haar op deze nieuwe huid. Met deze methode van haarreconstructie heeft u nooit last van de ongemakken die u bijvoorbeeld bij een pruik zou hebben.Meer informatie ontvangen of u wil gewoon een vraag stellen? Vraag geheel vrijblijvend een brochure aan of neem contact op!

Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*