Een consult aanvragen

Het team van Echt Haar Kliniek bestaat uit specialisten die u uitgebreid kunnen adviseren over de mogelijkheden over uw nieuwe haar. Wij zullen stuk voor stuk al uw vragen beantwoorden. U kunt hiervoor zeven dagen per week telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen. Wanneer u opzoek bent naar een gepast advies en volledige aandacht voor uw behandeling dan kunt u bij ons een gratis consult aanvragen.

Consult op locatie

Echt Haar Kliniek beschikt over vier vestigingen verspreid door heel Nederland. Op deze manier is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Onze vestigingen zijn te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle. Voor het maken van een afspraak kunt u bij ons terecht op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 16:00. Op zaterdag kunt u bij onze vestigingen terecht tussen 09:00 en 15:00.
Bent u op deze tijden helaas niet in staat bent om langs te komen? Wij stellen dan voor dat u toch contact met ons opneemt, dan kan er gekeken worden naar of we voor u een uitzondering kunnen maken met eventuele afspraak in de avond of op zondag. Voor het maken van een afspraak voor consult op locatie dient u uw voorkeur voor de locatie en de tijd aan te geven in de omschrijving bij het aanvraagformulier. Het is belangrijk dat u een juist telefoonnummer opgeeft. Een van onze werknemers zal u namelijk bellen voor het confirmeren van de afspraak en het stellen van een aantal korte vragen.

Telefonisch consult aanvragen

Het is bij ons naast het hebben van een consult op een van onze vestigingen ook mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis telefonisch consult. U dient in het formulier de gewenste tijden en datums in te vullen waarop u door ons gebeld zou willen worden voor een consult. Ook voor het telefonische consult is het van belang dat u van tevoren een zo volledige mogelijke beschrijving geeft van uw haarprobleem. Hoe lang heeft u al  last van dunner wordend haar of kaalheid? Heeft u contact gehad met uw huisarts? Als u antwoorden heeft op dit soort vragen kunnen wij u gelijk zo goed mogelijk helpen.

Met behulp van de door u ingevulde informatie zal een van onze werknemers geselecteerd worden. Het selectieproces neemt maximaal werkdag in beslag. De specialist op het gebied van de door u omschreven situatie zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vraag nu een consult aan

Door het versturen van het consult aanvraagformulier bent u nergens toe verplicht.

  Voornaam* Achternaam*
  Emailadres* Telefoonnummer*
  Wat voor consult heeft u gewenst?*
  Uw omschrijving
  Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij het meest passende advies kunnen uitgeven.

  Waarom Echt Haar Kliniek?

  • Deskundig, Passend Advies
  • Unieke haarwerken
  • Voor iedereen geschikt!
  • Uw privacy is veilig bij ons
  • ISO-9001 Gecertificeerd
  • Haarwerken op maat