De bobkapsels uit de jaren ’20 zal weer veel te zien zijn in 2017. In de vorige eeuw waren vrouwen veel aan het werk en was een kort kapsel natuurlijk veel makkelijker dan een kapsel met lang haar. Nu is het niet alleen heel functioneel, het staat ook onwijs leuk. Hieronder een paar stijlen bobkapsels die zeker het proberen waard zijn.

Lob

Tegenwoordig is de wat langere bob (lob) ook in trek. De naam lob is simpelweg een verkorting voor longbob. Deze bob ligt net boven of onder je schouders. Deze bob is makkelijk in model te brengen en je kunt er veel mee doen. Bijvoorbeeld in een staartje zetten of laten krullen. Je kan er in principe nog alle kanten mee op.

Lob

Long Bob

Curly bob

Ook met krullen is een bobkapsel mogelijk. Of de krullen van nature is of niet, dat maakt niet uit. De krullen brengen veel volume aan het kapsel. In de meeste gevallen wordt het haar in laagjes geknipt.

bob met krullen

Curly bob

Wob

De golvende bob of wob heeft niet echt krullen zoals de curly bob, maar meer een slag in het haar. Door deze bob worden de contouren geaccentueerd. Dit kapsel is veel te zien op de koppen van bekende actrices. In combinatie met een Ombre staat de wob ook heel mooi.

Wob

Richtlijnen

  • Bij een rond gezicht past een lange bob het best.
  • De bob zorgt ervoor dat je nek of kaaklijn accentueert.
  • Bij dun haar is het geadviseerd om het in lagen te laten knippen

Echt Haar Kliniek

Voor de dames met Alopecia kan er bij Echt Haar Kliniek mooie haarwerken verkregen worden met deze bobstijlen. Vraag vandaag nog een brochure aan bij Echt Haar Kliniek als u ook zo’n mooie bob, lob of wob wilt. Meer weten of Echt Haar Kliniek? Klik dan hier.