Merkt u dat het haar dunner wordt of heeft u te maken met haaruitval? Ziet u steeds vaker kale plekken tevoorschijn komen of is het maar moeilijker in model te brengen? Erg vervelend natuurlijk. Met behulp van een haarreconstructie is het mogelijk om van dit probleem af te komen.

 

Wellicht heeft u al een geprobeerd om met haargroeimiddelen het haaruitval en of kale plekken verminderen. Maar werkte dit niet en ondervond u onwenselijke bijwerkingen? Daarnaast heeft u misschien overwogen om een implantaat te nemen. Echter is deze ingreep zeer pijnlijk en duur. Een haarreconstructie in een pijnloos alternatief. Het is een hele andere manier van behandelen en bestaat uit echt haar. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af hoe dit mogelijk is. Uw haarreconstructie wordt op grond van uw eigen haarkleur, -lengte, -dikte en –krulling ontworpen. Door op deze manier te handelen zal het niet van uw echte haar te onderscheiden zijn. De behandeling is geheel pijnloos. De haarreconstructie kan op verschillende manieren, vrij eenvoudig, worden aangebracht op de hoofdhuid.

 

Deskundigen

Onze specialisten stellen uw haarreconstructie samen. Dit betekent dat u gegarandeerd de beste kwaliteit krijgt. De deskundigen zijn gespecialiseerd in het samenstellen. Bij het vak- en maatwerk wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van een cliënt. Verder zullen de kleinste details mee genomen worden in het proces. Het productieproces van een haarreconstructie ligt rond de 5 weken. Dan ontvangt u 4 haarstukken die aan de kwaliteitseisen voldoen en haast niet te onderscheiden zijn van uw echte haar. Hierdoor kunt u eenvoudig wisselen van haarstuk om zo een ander kapsel te nemen. Daarnaast kunt u van coupe wisselen als het haarstuk vervuild is. Wilt u weer zelfverzekerd door het leven kunnen? Ga voor een haarreconstructie waarbij u de keuze heeft uit meerdere modellen en kleuren om zo uw gewenste look te hebben.