Dat de wereldberoemde Hollywood Sterren van alles aan hun lichaam laten doen is niet nieuws. Soms is het overduidelijk en soms is het heel subtiel. Wij hebben een kijkje gedaan naar de sterren en hebben de opmerkelijkste haarreconstructies op een rijtje gezet.

John Travolta Haarreconstructies

1. John Travolta

Deze superster, onder meer bekend door zijn rollen in bijvoorbeeld Pulp  Fiction in het grootste gedeelte van mijn carrière zijn haar herkenbaar naar achteren gedragen. Wellicht heeft dit door de jaren heen zijn tol geëist. Deze bekende hollywood ster heeft een prachtig resultaat weten te behalen met zijn haarreconstructie, zie 2011 tegenover 2014. Applaus!

Tom Hanks Haarreconstructies

2. Tom Hanks

Wanneer Tom Hanks in een film speelt moet het een succes zijn. Zie op de afbeelding links zijn coupe in 1995 tegenover 2014 rechts.

Hugh Laurie Haarreconstructies

3. Hugh Laurie

De wereldberoemde dokter uit de serie House had zichtbaar wat minder haar boven op het hoofd. De haarreconstructie heeft daar duidelijk veranderingen in gebracht. Zie 2011 tegenover 2014.

Nicolas Cage Haarreconstructies

4. Nicolas Cage

Al een wat langere tijd waren de inhammen van deze acteur bijna typerend voor zijn gezicht. een haarreconstructie veranderde de coupe van deze acteur compleet. Zie 2001 tegenover 2014.

Edward Norton Haarreconstructies

5. Edward Norton

Deze acteur had al aan het eind van zijn twintiger jaren duidelijke inhammen. Hier is nu niets meer van te zien. Zie 1998 tegenover 2014. Ruim 16 jaar verschil en het haar lijkt erbij te groeien.

Steve Carell Haarreconstructies

6. Steve Carell

Mensen met een kantoorbaan weten hoe stressvol deze af en toe kan zijn. Deze acteur, bekend uit onder meer The Office, heeft een complete verandering in zijn kapsel doorgaan en is daar duidelijk op vooruit gegaan. Zie 2007 tegenover 2011.

Ben Affleck Haarreconstructies

7. Ben Affleck

Last but not least ziet u de mooie transformatie van Ben Affleck. Nu was deze acteur al een vrouwenmagneet, toch lijkt de haarreconstructie hier een schepje bovenop te hebben gedaan. Zie de transformatie van 2008 tegenover 2014.

 

Zo zie je maar dat haarreconstructies ook door bekendste mensen op aarde doen.