Mooier haar krijgen binnen een korte tijd hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Door verschillende trucjes worden je lokken weer een lust voor het oog. Deze tips hebben wij voor je gevonden en delen wij graag!

Kapper

Klinkt cliché, maar is zeker iets dat helpt: een bezoekje aan de kapper. Door het verwijderen van de dode haarpunten, straalt je haar weer in no-time. Het ziet er, zonder die dode haarpunten, gelijk veel gezonder uit.

Haarproducten weggooien

Gooi al je haarproducten die over datum of uitgedroogd zijn direct de prullenbak in. Deze verdienen het niet om in je haar gesmeerd te worden. De mengsels die niet meer goed zijn, zijn schadelijk voor je haar. Ook kan het zelfs de haargroei verminderen. Gebruik ze dus niet meer!

Borstel

Ben jij iemand die nooit je haar borstelt? Stop daar mee! Het borstelen van je haar is zeer effectief. Door een goede borstelsessie verwijder je alle overblijfselen van haarproducten die niet meer gewenst zijn in je haar. Ook is een goede borstel essentieel. Hoe beter de borstel, hoe beter het haar verzorgd kan worden.

Hydrateren

In de koude tijden is het hydrateren van je haar heel belangrijk. Het steeds veranderen van temperatuur kan van slechte invloed zijn voor je haarpunten. Door het gebruiken van een druppeltje Arganolie en dit te smeren in de puntjes, zorg je dat ze goed gehydrateerd blijven.

Haarmasker

Je haar wordt regelmatig verwend met een lekker shampootje en een conditioner. Daar mag een haarmasker ook wel bij. Door het gebruiken van een haarmasker krijgen je manen extra voedingsstoffen, waardoor je haar er gezonder uit gaat zien.

Volg deze tips en je krijgt in korte tijd mooier haar!